Januari 2021

 • Live meekijken commissievergadering Samenleving en Bestuur

  21 januari 2021

  Op donderdag 21 januari 2021 om 19.30 uur vergadert de commissie Samenleving en Bestuur. U kunt de vergadering live volgen via internet.

 • Lockdown verder aangescherpt vanwege zorgen om nieuwe virusvarianten

  20 januari 2021

  Het kabinet maakt zich grote zorgen om Britse variant van het coronavirus, die nog besmettelijker is dan het virus dat we al kennen. Daarnaast zijn er andere varianten van het virus waar zorgen over bestaan. Er zijn extra maatregelen nodig om die nieuwe varianten van het virus onder controle te krijgen.

 • Live meekijken commissievergadering Ruimtegebruik en Leefomgeving

  20 januari 2021

  Op woensdag 20 januari 2021 om 19.30 uur vergadert de commissie Ruimtegebruik en Leefomgeving. U kunt de vergadering live volgen via internet.

 • In quarantaine en hulp nodig?

  19 januari 2021

  Beste inwoner, heeft u corona en zit u daarom in quarantaine? Dan kunt u een helpende hand misschien goed gebruiken. Landelijk wordt er zelfs gesproken over een coach. Maar in Oldebroek hebben wij onder andere het Sociaal Team hiervoor.

 • Streekarchivariaat organiseert fotowedstrijd

  19 januari 2021

  Het Streekarchivariaat Noordwest Veluwe (SNWV) organiseert de komende maanden een fotowedstrijd over het thema corona. Inwoners kunnen tot 1 maart 2021 foto’s insturen en zo een bijdrage leveren aan de beeldbank.

 • Werkzaamheden rondom IKC Zuidwest

  19 januari 2021

  In opdracht van de gemeente start Knipscheer Infrastructuur dinsdag 19 januari met werkzaamheden aan de Vuurdoornstraat en Sneeuwbesstraat in Wezep. De openbare buitenruimte rondom het Integraal Kindcentrum (IKC) wordt opnieuw ingericht.

 • Omnia Wonen voert groot onderhoud uit

  19 januari 2021

  Vanaf januari 2021 tot en met november 2021 voert Omnia Wonen onderhoud uit aan 120 woningen in de kern Oldebroek. De woningen krijgen groot onderhoud en worden hiermee duurzamer en energiezuiniger gemaakt zodat ze weer jaren energiezuinig mee kunnen.

 • Het beste?

  19 januari 2021

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • Extra raadsvergadering 14 januari 2021

  14 januari 2021

  Op donderdag 14 januari 2021 is er een extra vergadering van de gemeenteraad. U kunt de uitzending live volgen via internet.

 • Kappen van laan- en straatbomen in gemeente Oldebroek

  14 januari 2021

  In februari en maart 2021 worden er 100 bomen gekapt in de gemeente Oldebroek. Een gecertificeerd boomveiligheidscontroleur heeft aangegeven dat kappen bij een aantal bomen noodzakelijk is.

 • Nederland blijft tot en met ten minste 9 februari 2021 in lockdown

  12 januari 2021

  Het aantal Nederlanders dat besmet raakt met het coronavirus neemt licht af. Dat betekent dat de lockdown enig effect heeft. Onze volgende taak is om de dagelijkse besmettingen nog veel verder en sneller te laten dalen, zodat ook het aantal patiënten met corona in de ziekenhuizen en op de intensive care daalt.

 • Vergaderingen raadscommissies januari 2021

  12 januari 2021

  De raadscommissies bereiden de besluiten van de gemeenteraad voor. Dit doen zij door de voorstellen van het college van B&W aan de raad te beoordelen en informatie te vragen.

 • Waar besluit de gemeenteraad over op donderdag 14 januari?

  12 januari 2021

  Donderdag 14 januari 2021 is er om 19.30 uur een extra openbare vergadering van de gemeenteraad van Oldebroek. De vergadering wordt door middel van videoconferentie gehouden en is te volgen via internet en Loco TV. Onder het kopje “Bekijken raadsvergadering” kunt u lezen hoe u de vergadering op afstand kunt volgen.

 • Hoe is uw sportmotivatie? Geef uw mening!

  12 januari 2021

  Onlangs zijn we gestart met een online onderzoek naar de sport- en beweegbehoeften van onze inwoners. We zijn benieuwd wat u belangrijk vindt als het gaat om sporten en bewegen in uw omgeving.

 • Grenzeloos enthousiasme

  12 januari 2021

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.

 • Gemeente Oldebroek heeft voldoende stembureauleden

  12 januari 2021

  Voor het werven van stembureauleden in heel Nederland, is een landelijke campagne gestart. De gemeente Oldebroek heeft echter al voldoende stembureauleden voor de Tweede Kamerverkiezing in maart 2021.

 • Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties van start

  11 januari 2021

  In Nederland gebruiken veel overheidsorganisaties uw gegevens. Het gaat om gegevens van burgers, bedrijven en bijvoorbeeld gebouwen. Het is dus belangrijk dat al die gegevens kloppen. Staat er toch een fout in een registratie? Dan moet deze snel worden hersteld. Het nieuwe Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties kan hierbij helpen.

 • De Adviesraad zoekt een nieuwe voorzitter en lid

  08 januari 2021

  De Adviesraad Sociaal Domein Oldebroek geeft namens alle inwoners van de gemeente Oldebroek gevraagd en ongevraagd advies aan het college van B&W. De adviezen gaan over het brede sociale domein. Dit omvat eigenlijk alles op het gebied van leven, wonen, werken en gezondheid. Is de functie van voorzitter of lid iets voor u?

 • Heeft u de nieuwjaarsuitzending gemist?

  05 januari 2021

  Dit jaar was er helaas geen nieuwjaarsreceptie maar hadden we een nieuwjaarsprogramma op televisie; Anders dan anders dus! Met natuurlijk de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Tanja Haseloop-Amsing, uitreiking van de erepenningen, terugblik op 2020 en vooruitblik op het jaar 2021.

 • Bubbels in de champagne

  05 januari 2021

  Lees hier de wekelijkse column van burgemeester Tanja Haseloop - Amsing.