Campagne Gezond Tussend’ooren gaat van start!

In de gemeenten Oldebroek en Elburg loopt aankomende vier weken de campagne ‘Gezond Tussend’ooren’. Deze richt zich op ouders van kinderen van 2 tot 4 jaar. De campagne helpt ouders bij het kiezen van gezonde tussendoortjes voor hun kinderen.

Gezond Tussend’ooren is een initiatief vanuit Goed Bezig Oldebroek en Stichting WIEL. Er wordt samengewerkt met veel verschillende lokalen partijen.

Supermarkt Safari

Goed Bezig is op maandag 15 februari bij de Boni in Wezep en donderdag 23 februari bij de Boni in Oldebroek. Daar kunnen kinderen van 14.00 tot 16.00 uur hun eigen gezonde traktatie knutselen. Ouders gaan ondertussen samen met een diëtist op ‘supermarkt safari’ om te kijken welk tussendoortje een gezond hapje kan zijn.

Mama Café

Woensdag 8 februari staat het Mama Café in de Bibliotheek Elburg in het teken van gezonde tussendoortjes. Van 09.30 tot 11.30 uur kunnen moeders samen met hun kind vrijblijvend langskomen om vragen te stellen aan een leefstijlcoach. Daarnaast kan er lekker geknutseld worden en zijn er gezonde snacks!

Aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden voor safari of café op www.goedbezigoldebroek.nl. Klik in het hoofdmenu op Leefstijl (JOGG) en vervolgens op Gezond Tussend’ooren.