College van B&W op werkbezoek bij Rhodos Wellness

Op dinsdag 30 januari 2024 bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een werkbezoek aan Rhodos Wellness. Tijdens het bezoek werd het college geïnformeerd door Bernard, Gea en Lorenzo Huisman over hun familiebedrijf.

Het bezoek vond plaats in het nieuwe pand van Rhodos Wellness aan de zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Na de verwoestende brand in 2021 heeft Rhodos tijdelijk een showroom gehad aan de rondweg in Wezep. Nu, zo’n 2,5 jaar na de brand, ontving Rhodos het college weer aan de zuiderzeestraatweg in een gloednieuw pand. 

Al 30 jaar in Oldebroek

Rhodos Wellness is al 30 jaar actief in de gemeente Oldebroek. Bernard Huisman begon in 1993 met Rhodos en richtte zich in eerste instantie op de verhuur van zonnebanken. In de afgelopen 30 jaar is het uitgegroeid tot een groot bedrijf op het gebied van zwembaden, sauna’s, fitnessapparatuur, jacuzzi’s, infrarood sauna’s en zonnebanken. Ze hebben in de nieuwe showroom 3000m2 tot hun beschikking.

Veel medewerking

Bernhard, Gea en Lorenzo Huisman zijn blij met het bezoek van het college van B&W: “Na de verwoestende brand in 2021 kregen we gelijk veel medewerking vanuit de samenleving, maar ook vanuit de gemeente. Nu ons nieuwe pand klaar is wilden we het graag laten zien aan de burgemeester en wethouders.”

Werkbezoek aanvragen

Het college van Oldebroek gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een mooie gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek van het college kunnen zich melden. Dit kan via Bram Horst, accountmanager Ondernemers: ondernemers@oldebroek.nl.

Het college van B&W op werkbezoek bij Rhodos Wellness in Oldebroek