Finalisten ‘Dorpshuis van het Jaar’ bekend

Welk dorpshuis in Gelderland is hét bruisende hart van het dorp of de wijk? Naar aanleiding van de eerder gepubliceerde oproep, zijn er inmiddels zes finalisten bekend die gaan strijden om de titel ‘Dorpshuis van het jaar’.

Voor het vierde jaar op rij wordt hét ‘Dorpshuis van het Jaar’ gezocht. Net als in voorgaande jaren strijden in 2020 zes dorpshuizen om de prestigieuze titel. Via www.dorpshuisvanhetjaar.nl hebben zich veel mooie, leuke, inspirerende en innovatieve ontmoetingsplekken aangemeld. 

Een deskundige jury heeft vervolgens de aanmeldingen beoordeeld en de volgende zes finalisten geselecteerd: Bolderburen in Culemborg, Ontmoetingscentrum de Paulus in Winssen, de Stadsboerin in Doetinchem, Ons Honk – Zuid doet samen in Apeldoorn, Wijkcentrum Wijchen Zuid in Wijchen en de Broederij in Nijmegen. 

Volg de wedstrijd

Angelique Krüger doet voor Omroep Gelderland wederom verslag van de wedstrijd en gaat langs bij de zes finalisten. Tijdens acht afleveringen gaan de genomineerden de strijd met elkaar aan. De eerste aflevering is op 11 oktober te zien bij TV Gelderland om 17.20 uur en wordt daarna ieder uur herhaald. Alle finalisten krijgen 750 euro. Het winnende dorpshuis krijgt bovenop die 750 euro nog 2.500 euro én de titel ‘Dorpshuis van het Jaar 2020’. Meer informatie over de wedstrijd is te vinden via www.dorpshuisvanhetjaar.nl