Verkiezing beste familiebedrijf van Gelderland 2020

Op 18 november 2020 vindt de derde jaargang van de verkiezing van het beste familiebedrijf van Gelderland plaats. Dit wordt georganiseerd door Het Gelders Familiebedrijven Gilde.

Wethouder Liesbeth Vos: “De familiebedrijven award onderstreept het belang van de familiebedrijven voor de economie. Deze verkiezing is een mooie kans om familiebedrijven in de gemeente Oldebroek op de kaart te zetten. Graag wil ik van u weten welke lokale familiebedrijven de gemeente hiervoor bij het Gelderse Familiebedrijven Gilde moet nomineren.”

Suggesties indienen 

Uw suggestie voor het beste familiebedrijf kunt u aan ons doorgeven via mail: gemeente@oldebroek.nl of telefonisch via 0525 63 82 00. Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk 13 augustus 2020. Uit alle ingekomen suggesties maakt de gemeente een selectie. 

Het is ook mogelijk om zelf een familiebedrijf bij het Gelderse Familiebedrijven Gilde aan te dragen. Dit mag ook uw eigen organisatie zijn. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september 2020. Hiervoor vult u eenvoudig het formulier in via geldersfamiliebedrijvengilde.nl.

Het gilde neemt vervolgens contact met u op om uit te leggen hoe de nominatie en verkiezing er uit gaan zien.

Gelders Familiebedrijven Gilde

Het Gelders Familiebedrijven Gilde, initiatiefnemer van deze verkiezing, biedt een platform aan ondernemers en families die andere familiebedrijven willen ontmoeten en van elkaar willen leren. Voor de organisatie van de verkiezing heeft het Gelders Familiebedrijven Gilde de samenwerking gezocht met haar partners, kennispartners en de provincie Gelderland. Meer informatie over het gilde en de verkiezing kunt u vinden op geldersfamiliebedrijvengilde.nl.