Juli 2023

 • Bezoekersonderzoek Wezepse Heide/Vuursteenberg

  26 juli 2023

  De komende maanden wordt in de natuurgebieden de Wezepse Heide/Vuursteenberg een bezoekersonderzoek gehouden. De terreineigenaren Vitens en Geldersch Landschap & Kasteelen werken in dit gebied samen met de gemeente Oldebroek aan een goede balans tussen recreatie en natuur.

 • Budget Toekomstbestendig Wonen Leningen uitgeput

  20 juli 2023

  Vanaf heden kunt u geen nieuwe aanvraag voor de Toekomstbestendig Wonen lening meer indienen. Door verschillende omstandigheden zoals de stijgende energieprijzen zijn er de laatste tijd veel meer aanvragen voor een lening gedaan. Hierdoor is er momenteel geen geld meer beschikbaar.

 • Niet roken en niet drinken onder de 18

  18 juli 2023

  Het is weer bijna zomer(vakantie). Dat betekent zonnen, ijs eten, BBQ’en, chillen. Een heerlijke tijd, ook om nieuwe dingen uit te proberen. Misschien komt uw kind deze zomer voor de vraag te staan: ‘Zal ik ook een keertje roken of een biertje of wijntje proberen?’ Om uw kind te helpen om dan ‘nee’ te blijven zeggen, is duidelijkheid van jou als ouder belangrijk. Dus niet roken en niet drinken, ook NIX in de vakantie.

 • Actief zomerkamp als start van de vakantie

  18 juli 2023

  Voor het zevende jaar op rij organiseerden de buurtsportcoaches van Goed Bezig Oldebroek een tweedaags zomerkamp. Dit deden ze op maandag 10 en dinsdag 11 juli voor kinderen die door omstandigheden niet op vakantie gingen of een extraatje konden gebruiken.

 • Waterspektakel in de zomervakantie

  11 juli 2023

  Om de zomervakantie te vieren, komt Goed Bezig Oldebroek op donderdag 13 juli naar Sportpark Bovenmolen in Oldebroek met onder andere een buikschuifbaan, waterpong, waterdart en waterpiñata! Kinderen uit groep 3 tot en met 8 zijn welkom van 14:00 tot 15:30 uur. Vergeet niet om je waterpistool en droge kleding mee te nemen.

 • Vitaliteitsdag voor 65-plussers uit Wezep en Hattemerbroek

  11 juli 2023

  Benieuwd naar uw huidige gezondheidssituatie? Kom naar de Vitaliteitsdag waarbij sport, voeding, gezondheid en welzijn centraal staan.

 • Wat heeft de gemeenteraad besloten op 6 juli 2023?

  11 juli 2023

  De gemeenteraad van Oldebroek heeft in zijn vergadering van 6 juli 2023 verschillende besluiten genomen.

 • Deelnemers enthousiast over scootmobielroute

  11 juli 2023

  Goed Bezig Oldebroek organiseerde in juni drie keer een scootmobielroute door Wezep en omgeving. Er waren zes enthousiaste deelnemers die in het dagelijks leven veel gebruikmaken van de scootmobiel. Het doel was om samen in beweging te komen en elkaar te ontmoeten.

 • Nieuwe Nederlanders verwelkomd door burgemeester Haseloop - Amsing

  11 juli 2023

  Op 6 juli 2023 zijn drie inwoners van de gemeente Oldebroek door de naturalisatieprocedure Nederlander geworden. Tijdens de ceremonie in het gemeentehuis reikte burgemeester Tanja Haseloop-Amsing drie keer het “Koninklijk Besluit tot naturalisatie” uit.

 • Werkzaamheden A28 knooppunt Hattemerbroek - Zwolle Centrum

  07 juli 2023

  Rijkswaterstaat voert in de maanden juni, juli en augustus werkzaamheden uit aan de A28 tussen knooppunt Hattemerbroek en Zwolle Centrum. In verband met de werkzaamheden is de A28 in de avonden en nachten afgesloten van maandag 24 juli tot donderdag 27 juli (van knooppunt Hattemerbroek naar Zwolle Centrum) en van maandag 28 augustus tot donderdag 31 augustus (Zwolle Noord naar knooppunt Hattemerbroek).

 • Live meekijken met de raadsvergadering

  06 juli 2023

  Op donderdag 6 juli 2023 om 19.30 uur vergadert de gemeenteraad van Oldebroek. U kunt de vergadering live volgen via internet.

 • Regionale Veteranendag op ASK goed bezocht

  04 juli 2023

  Op zaterdag 1 juli was de jaarlijkse regionale Veteranendag gehouden voor veteranen uit de gemeenten Nunspeet, Elburg en Oldebroek (NEO). Met zo’n 160 aanmeldingen was de belangstelling groot. De drie gemeenten organiseren deze Veteranendag uit respect, waardering en erkenning voor hen die Nederland hebben gediend voor vrede en vrijheid. Dit jaar was de gemeente Oldebroek gastheer.

 • Waar besluit de gemeenteraad op donderdag 6 juli over?

  04 juli 2023

  Donderdag 6 juli begint om 19.30 uur de openbare vergadering van de gemeenteraad van Oldebroek. De vergadering vindt voor de raadsleden en het publiek plaats in de raadszaal in het gemeentehuis. Onder het kopje “Bekijken raadsvergadering” kunt u lezen hoe u de vergadering ook op afstand kunt volgen door een livestream op internet en Loco TV.

 • Werkzaamheden voor nieuwe aansluiting Wezep en H2O op A28

  04 juli 2023

  Er wordt gewerkt aan een nieuwe aansluiting van Wezep en het bedrijvenpark H2O op de A28. Op maandag 17 juli 2023 start de volgende fase van de werkzaamheden.

 • Cyberdag op het Meidoornplein in Wezep

  04 juli 2023

  Leer alles over online veiligheid tijdens de Cyberdag op donderdag 13 juli! Van 09.00 tot 17.00 uur is de politie op het Meidoornplein in Wezep aanwezig met het Mobiel Media Lab, een escaperoom over sextortion en een plek om te gamen samen met de politie. Om uw kennis te testen is er ook een cyberquiz.