Werkzaamheden voor nieuwe aansluiting Wezep en H2O op A28

Er wordt gewerkt aan een nieuwe aansluiting van Wezep en het bedrijvenpark H2O op de A28. Op maandag 17 juli 2023 start de volgende fase van de werkzaamheden.

Afsluiting Voskuilerdijk

Vanaf 17 juli 2023 wordt de Voskuilerdijk afgesloten voor alle weggebruikers. Tijdens de afsluiting worden doorgaand verkeer en fietsers omgeleid via de Middeldijk.

Weekendafsluiting A28 bij Wezep

Van vrijdag 21 juli 2023 20.00 uur tot en met maandag 24 juli 05.00 uur is de snelweg A28 bij Wezep ter hoogte van afrit 17 dicht. Tijdens deze weekendafsluiting wordt er dag en nacht aaneengesloten gewerkt om het viaduct volledig af te breken en de liggers voor het nieuwe viaduct te plaatsen. Vanuit Amersfoort gaat de A28 bij afrit 16 ’t Harde dicht, maar naar Amersfoort kunt u wel bij oprit 17 Wezep de A28 op. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A1 en A50.

Rotonde Rondweg/Duurzaamheidsstraat

Vanaf maandag 4 september  is de rotonde Rondweg/Duurzaamheidsstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook wordt dan de kruising Voskuilerdijk/Duurzaamheidsstraat afgesloten en aangepast. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Rondweg, Zuiderzeestraatweg en Duurzaamheidsstraat. Dit staat ter plaatse met borden aangegeven. Fietsers worden langs het werk geleid.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.gelderland.nl/H2O.

Overige werkzaamheden

In juli en augustus vinden er ook werkzaamheden plaats op de A28 bij knooppunt Hattemberbroek - Zwolle Centrum. Lees meer informatie over deze werkzaamheden