Eerste Hulp Bij Verveling Pakketten uitgereikt

Eind mei zijn in de gemeente Oldebroek Eerste Hulp Bij Verveling Pakketten uitgereikt. Deze pakketten zijn speciaal samengesteld voor inwoners die een steuntje in de rug kunnen gebruiken in deze lastige tijd. In het pakket zitten verschillende artikelen. Ook dingen die wat afleiding geven, juist nu sociale contacten minder zijn en vrijwilligerstaken minder makkelijk zijn op te pakken.

De Eerste Hulp Bij Vervelingspakketten is een initiatief van het PIO (samenwerkingsverband van informele vrijwilligersorganisaties in de gemeente Oldebroek), het Sociaal Team Oldebroek en stichting Present. Het is een onderdeel van het initiatief OldebroekCoronahulp.
Zoveel mogelijk artikelen komen bij lokale ondernemers vandaan, want ook zij verdienen in deze tijden aandacht. Daarnaast hebben de provincie Gelderland, het Oranjefonds en de gemeente Oldebroek bijgedragen aan het realiseren van dit pakket.

Waardering

Veel vrijwilligers hebben geholpen met het inpakken en rondbrengen van de EHBV-pakketten. Ook veel jongeren. Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg: “Wat mooi om te zien dat we in deze tijden extra naar elkaar omkijken in Oldebroek. Mijn waardering gaat uit naar alle vrijwilligers en ondernemers die zich voor dit initiatief inzetten. Maar in het bijzonder wil ik de jongeren die geholpen hebben bedanken. Prachtig dat zij zich betrokken voelen en hun tijd hebben willen inzetten voor anderen."

OldebroekCoronahulp

Is er iets waarbij u hulp nodig heeft in deze tijd? Of kent u iemand die hulp nodig heeft? Er zijn veel vrijwilligers die heel graag iets voor ander willen betekenen, nu. Dus schroom niet en laat het ons weten. Dat kan via de website www.presentoldebroek.nl/oldebroekcoronahulp of bel met het Sociaal Team: 0525 63 83 33.