Gratis online opleidingen voor vijftig inwoners

Juist in deze tijd willen wij als gemeente Oldebroek inwoners helpen om aan hun toekomst te werken. De eerste 50 inwoners die zich aanmelden kunnen drie maanden lang gebruik maken van ruim 500 online cursussen via RegioOpleiders.

Breed cursusaanbod

Van een cursus Excel, leren presenteren, basiskennis van een andere taal, klantvriendelijkheid, foutloos schrijven tot bijvoorbeeld marketing- en salestrainingen. Het online aanbod is heel divers. Een geweldige manier om juist nu vanuit huis, in eigen tempo aan de toekomst te werken.

Gratis

Deelnemers kunnen in drie maanden tijd zoveel cursussen volgen als ze willen en deelname is gratis. Deelnemers betalen ook geen eigen bijdrage. Zo kan iedereen een cursus volgen die aansluit bij de eigen situatie. Sommige cursussen duren een paar avonden, andere langer.

“Nuttig, aangenaam en gratis, dat lijkt mij een super combinatie. Ik hoop dan ook dat veel mensen deze kans pakken om zelf die kans op een nieuwe baan of een beter georganiseerde onderneming positief te beïnvloeden,” geeft wethouder Liesbeth Vos-van de Weg aan.

Aanmelden

Inwoners die gebruik willen maken van het aanbod, kunnen zich aanmelden bij de gemeente. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier Gratis online cursusaanbod. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het overzicht van de cursussen en trainingen is te vinden op de website van RegioOpleiders.