Huishoudelijke ondersteuning Wmo in de zomerperiode

Er wordt een groot personeelstekort verwacht in de zomerperiode. Dit betekent dat het langer kan duren voordat inzet of vervanging van huishoudelijke ondersteuning beschikbaar is of dat er soms minder ondersteuning geleverd wordt dan u gewend bent. De gemeente Oldebroek stelt alles in het werk om een schoon en leefbaar huis voor haar inwoners te blijven realiseren.

Het personeelstekort in de zorg speelt landelijk, dus helaas is dit probleem niet op korte termijn opgelost. Wij vragen om uw begrip.

Wat u kunt doen

U kunt helpen door flexibel te zijn bij de inzet van huishoudelijke hulp. Kunt u bijvoorbeeld tijdelijk hulp inzetten uit eigen netwerk, flexibel zijn in de dagen of tijdstippen en in wie er ondersteuning komt geven? Verslechtert uw thuissituatie, neem dan natuurlijk direct contact op met uw aanbieder.

Vragen

Neem bij vragen contact op met het Sociaal Team. U kunt iedere werkdag van 10.00-12.00 uur binnenlopen in MFC De Brinkhof, Mariënrade 3 in Wezep. Of maak een afspraak via telefoonnummer 0525 63 83 33 of e-mailadres sociaalteam@oldebroek.nl.