Hoe staat het met jouw slaap?

Op vrijdag 19 maart, Internationale Dag van de Slaap, is de Slaap Lekker Week van Goed Bezig Oldebroek en JOGG Noord-Veluwe gestart. Kinderen uit groep 7 en 8 gaan in de klas en samen met hun ouder/verzorger achterhalen hoe het met hun slaap is gesteld. Lekker en voldoende slapen is belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn. We besteden niet voor niets een groot deel van onze dag aan slapen. Het is daarom goed om er eens bij stil te staan.

In de Slaap Lekker Week praten de kinderen in de klas over slaapgewoonten, bedtijden en over het gebruik van beeldscherm voor het slapengaan. Thuis vullen kind en ouder de online Slaap Lekkerquiz in. Via de quiz kijken ze naar hun eigen slaap- en droomgedrag, komen ze te weten wat een goede slaap is en wat het met je doet.

Gratis webinar voor ouders

Op dinsdag 23 maart 20.00 uur is er voor ouders de webinar ‘Gezond aan tafel met… kleine oogjes’. Experts op het gebied van gezondheid gaan in gesprek over slaap en geven tips voor een gezonde nachtrust. Tijdens de webinar kunnen ook vragen worden gesteld. De webinar is gratis en de link is te vinden op de website van Goed Bezig Oldebroek onder het kopje ‘nieuws’.