Donderdag 7 april: banenmarkt in Nunspeet, er is veel werk!

In de sectoren Bouw, Groen, Techniek en Transport & Logistiek is veel werk. Heel veel werk. Zoek je een (andere) baan en heb in je interesse om in een van die sectoren aan de slag te gaan? Kom dan zeker kennismaken! Alle sectoren zijn aanwezig op de banenmarkt, dus kom ook langs als je werk zoekt in bijvoorbeeld de zorg, groen of horeca.

Op 7 april ben je van harte welkom op de banenmarkt in Nunspeet om met werkgevers kennis te maken en ze ’t hemd van ’t lijf te vragen: Wat zijn jouw kansen en welke scholing is eventueel nodig? Wat zijn de doorgroeimogelijkheden? En - niet onbelangrijk - wat kun je zoal verdienen?

Werkgevers staan klaar om antwoord op jouw vragen te geven. Misschien levert dat meteen een vervolgafspraak op. Zo niet, dan ben je in elk geval een stuk wijzer geworden. Ook zijn medewerkers van gemeenten en UWV aanwezig, bij wie je met je vragen terecht kunt. 

Er zullen interessante en gerenommeerde werkgevers aanwezig zijn. Zij hebben zeer regelmatig personeel nodig en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Waar en wanneer

Donderdag 7 april, 13.00 tot 16.00 uur in de Hoeve van Nunspeet, Elspeterweg 14 in Nunspeet. Voor inwoners van Oldebroek, Elburg, Hattem en Nunspeet.


De banenmarkt is een initiatief van de 15 gemeenten in de arbeidsmarktregio Zwolle en UWV. Mede namens de werkgevers hopen we je snel te ontmoeten!