Hulp bij belastingaangifte

Wilt u graag hulp bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2021? Dan kunt u op dinsdag 15 en 29 maart tussen 9:00 en 12:00 uur terecht bij het Sociaal Team in De Brinkhof in Wezep. Hiervoor is het noodzakelijk om van tevoren een afspraak te maken.

Deze gratis hulp is bedoeld voor inwoners van de gemeente Oldebroek met een laag inkomen die geen koophuis, eigen bedrijf of hoog eigen vermogen hebben. De hulp wordt aangeboden door de sociaal raadslieden van Stimenz, in samenwerking met de Bibliotheek Noord-Veluwe, Schuldhulp Maatje, Humanitas en het Sociaal Team. 

Afspraak maken 

Een afspraak kunt u maken bij het Sociaal Team, via telefoonnummer 0525 63 82 00 of per e-mail via sociaalteam@oldebroek.nl

Moet u aangifte doen?

U bent verplicht aangifte te doen als u bericht heeft gekregen van de Belastingdienst dat u aangifte moet doen. Daarnaast zijn er meerdere situaties waarin het zinvol kan zijn om aangifte te doen. Neem voor meer informatie contact op met het Sociaal Team.

Denk aan uw DigiD

Als u belastingaangifte gaat doen, logt u online in met uw DigiD. Dit kan met de DigiD inlognaam en wachtwoord of de DigiD app. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze zo snel mogelijk aan via www.digid.nl. Het duurt een aantal werkdagen voordat u de activeringscode thuis ontvangt en u uw DigiD kunt gebruiken.