Mobiel Media Lab van de Politie vrijdag in Wezep

Op vrijdag 11 maart 2022 komen wijkagenten, burgemeester Tanja Haseloop-Amsing en het politie Multi Media Lab naar het Meidoornplein in Wezep. Belangstellenden kunnen er kennis maken met zowel politie als handhaving van de gemeente en vragen stellen of verhalen delen. In het Lab zijn ook diverse politiequizzen om te spelen, een enquête en gadgets voor kinderen.

Mobiel Media Lab

Het Mobiel Media Lab is een truck, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Deze truck staat op vrijdag 11 maart van 13.30 uur tot 20.30 uur op het Meidoornplein in Wezep. U bent hier welkom om mee te denken met politie en wijkagenten. Elke dag staat het Mobiel Media Lab op een andere plaats in Nederland. Maar ook als er een ernstig delict moet worden opgelost staat deze truck klaar. De vrachtwagen is namelijk ingericht met de nieuwste technologieën en bevat een onderzoeksruimte en een interviewruimte. 

Programma, 11 maart 13.30 – 20.30 uur

  • Meet and greet – Stel uw vraag of deel uw verhaal met gemeentehandhaving of politie
  • Enquête – 18 vragen over uw waardering voor de politie en wat er beter kan
  • Politiequizzen –  Speel op iPads vier verschillende quizzen 
  • Kindervermaak – Kleurboeken en leuke gadgets voor de kleintjes

Verdachte zaken

Ziet u dingen die anders zijn dan normaal? Of heeft u ergens een onbestemd gevoel over? Als u voelt dat er iets niet klopt, dan is dat vaak ook zo. Meldt u iets in het Mobiel Media Lab? De medewerkers gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uiteraard mag u ook langskomen om andere onderwerpen te bespreken.

Misstanden aanpakken

Door opvallende zaken te melden bij de politie of gemeente, kan er wat aan de misstanden gedaan worden. Misdaad anoniem melden? Bel naar 0800 – 7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl.