Sociaal Team

Heeft u vragen op het gebied van werk, inkomen of zorg? Loopt u in het dagelijks leven tegen bepaalde dingen aan en heeft u behoefte aan ondersteuning? Hiervoor kunt u terecht bij het Sociaal Team. Samen met u kijken we naar uw vraag, denken we mee en ondersteunen waar dat kan. U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen.

Online contact

Vul het online contactformulier Sociaal Team in op www.oldebroek.nl/sociaalteam of stuur een e-mail met uw contactgegevens naar sociaalteam@oldebroek.nl. Een medewerker van het Sociaal Team neemt binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op.  

Telefoon

Bel op werkdagen met tel. 0525 63 83 33. Tijdens de spreekuren, zoals hieronder genoemd, wordt u doorverbonden met een medewerker van het Sociaal Team. Buiten de spreekuren wordt er een terugbelverzoek gemaakt en bellen wij u binnen twee werkdagen terug.  

Inloopspreekuren

Wilt u graag persoonlijk langskomen dan bent u van harte welkom tijdens onze inloopspreekuren:  

  • MFC De Brinkhof, Mariënrade 3 in Wezep: iedere werkdag van 10.00 tot 12.00 uur.
  • Gemeentehuis in Oldebroek: elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Financieel Spreekuur

Heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren? Of heeft u vragen over geld, wetten en regels? Dan bent u van harte welkom op het Financieel Spreekuur. Daar zit een team klaar om te helpen. U kunt binnenlopen, maar ook via telefoon of e-mail een afspraak maken:
MFC De Brinkhof, Mariënrade 3 in Wezep: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur.