Presentatie Lokaal Sportakkoord met Erben Wennemars

Op woensdag 22 maart wordt er een avond in Kulturhus de Talter georganiseerd waarin de doelen van het sportakkoord worden gepresenteerd. Ook worden er concrete aanvullende acties bedacht. Erben Wennemars, voormalig topschaatser, inspireert de aanwezigen met zijn verhaal over bewegen en leefstijl.

Input

Bewegen en een gezonde en actieve leefstijl is een belangrijk onderwerp in de gemeente Oldebroek. In februari werden inwoners, maatschappelijke organisaties en beweegaanbieders gevraagd om online mee te denken. Deze input heeft geleid tot nieuwe doelstellingen voor het actieplan van het Lokaal Sportakkoord en de buurtsportcoaches van Goed Bezig voor 2023 tot 2026.

Programma

De avond start om 19.30 uur in Kulturhus de Talter met een korte terugblik op de afgelopen jaren. Daarna neemt Erben Wennemars de aanwezigen mee in zijn verhaal over het belang van bewegen, gezonde en actieve leefstijl. Zijn motto: fit is het nieuwe rijk! Na de pauze wordt er in drie rondes nagedacht over de nieuwe doelstellingen. Deze zijn opgesplitst in zes thema’s en mogen aangevuld worden met concrete acties. Om 21.30 uur wordt de avond afgesloten.

Aanmelden

De avond is op woensdag 22 maart van 19.30 – 21.30 uur in Kulturhus de Talter, Stouwdamsweg 4 in Oldebroek. Aanmelden kan tot 21 maart via nl.surveymonkey.com/r/29T8FFH. Na aanmelding ontvangt u op 20 maart het concept plan op hoofdlijnen.