Wandelt u mee met de Nationale Diabetes Challenge?

Goed Bezig Oldebroek lanceert voor de derde keer in Wezep de Nationale Diabetes Challenge. Een unieke kans om samen met de buurtsportcoach en zorgverleners aan uw gezondheid te werken. Deze wandeluitdaging is er voor mensen met (pre)diabetes, maar ook overgewicht, chronische ziekten én beginnende bewegers. Kom op donderdag 4 april naar de informatiebijeenkomst en loop vanaf 11 april mee met de wekelijkse wandelgroep!

Vanaf 11 april verzamelen we wekelijks op donderdag om 10.00 uur bij Goed Bezig Oldebroek aan de Boterakkers 19 in Wezep. Onder begeleiding van een ervaren buurtsportcoach en zorgverleners geniet u van gezamenlijke wandelsessies, maar krijgt u ook waardevolle tips over een gezondere levensstijl. Voor een bedrag van € 5,- profiteert u 20 weken lang van begeleiding, inspiratie en gezelligheid.

Informatiebijeenkomst 4 april

Om alle geïnteresseerden goed voor te bereiden, is er op donderdag 4 april om 10.00 uur een informatiebijeenkomst bij Goed Bezig Oldebroek. Hier krijgt u meer details over het programma en kunt u vragen stellen.

Inschrijven en meer informatie

Schrijf u nu in via www.goedbezigoldebroek.nl. Neem de eerste stap naar een gezondere toekomst en sluit aan bij de Nationale Diabetes Challenge in Wezep! Meer informatie bij Laura Daanen via LDaanen@oldebroek.nl of 06 576 298 59.