Lokale ambassadeurs dagen uit: Drink water!

Goed Bezig Oldebroek daagt samen met een aantal ambassadeurs u uit om mee te doen aan de #7dagenwater challenge. De challenge start op vrijdag 4 juni 17.00 uur en duurt tot vrijdag 11 juni 17.00 uur. Deze week vervangen we zoete drankjes, cafeïne en/of alcohol voor (bruisend) water of thee zonder suiker. Gaat u de uitdaging aan?

Ambassadeurs

Dat de challenge ook dit jaar weer een succes is, blijkt uit de animo bij het benaderen van lokale ambassadeurs. “Met Nathan Duim, Yfke & Anne-Lynn, Aletta Kruizenga, Haike Nillesen & Anco Weijman en Liesbeth Vos hebben we een perfect team!” vertelt buurtsportcoach Jordi de Koning van Goed Bezig Oldebroek. Onderwijs, sport, jongeren, het bedrijfsleven en de politiek zijn zo betrokken bij de challenge. “Het zijn één voor één ambassadeurs die de challenge zelf aangaan en anderen uitdagen ook mee te doen!” aldus een enthousiaste De Koning.

Ga de uitdaging aan

Goed Bezig Oldebroek is onderdeel van Jongeren op Gezond Gewicht Noord-Veluwe (JOGG). JOGG Noord-Veluwe organiseert de #7dagenwater challenge in acht gemeenten op de Noord-Veluwe. Gaat u de uitdaging aan? Meld u aan via www.7dagenwaterchallenge.nl en ontvang de starterskit met polsbandje thuis! Aanmelden kan tot en met 31 mei. Meld u aan als school of klas, team, gezin of met collega’s en maak kans op mooie prijzen. Per gemeente verloten wij bidons voor de hele klas, een gezinspakket en er zijn individuele prijzen.