College van B&W op werkbezoek bij DKW Woonvision

Op dinsdag 24 mei 2022 bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een werkbezoek aan DKW Woonvision in Oldebroek. Tijdens het bezoek werd het college geïnformeerd door de eigenaren Angelique en Aart Steenbergen over de activiteiten van het bedrijf, dat al 26 jaar een trendsetter is op het gebied van uniek wonen.

Daarnaast is er ook gesproken over Slapen bij DKW, aan de Zuiderzeestraatweg 120 in Oldebroek. Angelique en Aart Steenbergen hebben in een prachtige 19e-eeuwse pastorie sinds kort ook een Bed and Breakfast, genaamd Slapen bij DKW.

Angelique en Aart Steenbergen: “Wij zijn heel trots op ons bedrijf en vonden het daarom erg leuk om het college de winkel en de Bed and Breakfast te laten zien en te vertellen over onze plannen.” Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg: “Wij zijn blij met de activiteiten die DKW ontplooit. Met een prachtige woonwinkel heeft DKW een regiofunctie, waarmee het vele consumenten naar Oldebroek trekt. Slapen bij DKW trekt veel verblijfsrecreanten, die bewegen zich tijdens hun verblijf ook door onze gemeente en leveren hiermee een belangrijke bijdrage aan onze lokale economie. Ook mooi is dat DKW arbeidsplaatsen biedt voor inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

Werkbezoek aanvragen

Het college van Oldebroek gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een mooie gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek van het college kunnen zich melden. Dit kan via Bram Horst, accountmanager Ondernemers: bhorst@oldebroek.