Haal je informatie en prik lokaal

GGD Noord- en Oost-Gelderland is van maandag 2 mei tot en met woensdag 4 mei 2022 aanwezig bij De Zwikmeule in Oldebroek voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie.

De GGD komt tijdelijk bij jou in de buurt. Dat maakt het voor jou extra makkelijk om langs te komen. Wij bieden veel mensen in de gemeente Oldebroek de gelegenheid om langs te komen. Kijk op de website van de GGD Noord- en Oost-Gelderland of jij ook zonder afspraak kunt langskomen.

Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden je vragen, zodat je een keus kan maken op basis van goede, open en eerlijke informatie. 

Tijdelijke locatie in Oldebroek 

De tijdelijke locatie bij de De Zwikmeule is van maandag 2 mei tot en met woensdag 4 mei 2022 geopend van 11.00 tot 19.30 uur aan de Stouwdamsweg 4 in Oldebroek. Er wordt gevaccineerd met Pfizer of Moderna. 

Kijk voordat je naar de locatie gaat altijd op de website van GGD Noord- en Oost-Gelderland voor actuele informatie over openingstijden en voorwaarden voor de verschillende vaccinaties.