Jaarverslag Adviesraad Sociaal Domein gemeente Oldebroek aangeboden

De Adviesraad Sociaal Domein heeft op maandag 23 mei zijn jaarverslag aangeboden aan wethouder Liesbeth Vos–van de Weg. Het jaarverslag 2021 is wederom een compleet overzicht van alle uitgebrachte adviezen binnen het sociaal domein van de gemeente Oldebroek en geeft een inkijk in de werkwijze en samenstelling van de Adviesraad.

Chris van Tilborg bood in zijn rol als voorzitter van de Adviesraad het jaarverslag aan. Wethouder Vos complimenteerde de adviesraad met dit resultaat: “We zijn blij met een enthousiaste groep mensen, die zich vanuit hun adviserende rol inzet voor het sociaal domein in Oldebroek.”

Op 23 juni a.s. wordt het jaarverslag eveneens aangeboden aan de voorzitter van de raadscommissie Samenleving. Meer achtergrondinformatie over de Adviesraad kunt u vinden op www.adviesraadoldebroek.nl. Op deze website is tevens het volledige jaarverslag van 2021 gepubliceerd.

Nieuwe leden gezocht

De Adviesraad Sociaal Domein Oldebroek zoekt nieuwe leden ter versterking van het team. Heeft u hart voor wat speelt in het sociaal domein? Denkt u dat dingen beter kunnen? Kom dan de Adviesraad Sociaal Domein van Oldebroek versterken met uw kennis, ervaring en ideeën!