Gratis cursus Veilig online

Deze gratis cursus gaat in de laatste week van mei van start in zowel Oldebroek als Wezep. U kunt zich nog inschrijven.

In de cursus krijgt u tips en informatie over veilig internetten. U hoort allerlei verhalen over internetfraude. Met de 7 Gouden Regels voor veilig internetten leert u in deze cursus hoe u (on)veilige websites herkent, hoe u sterke wachtwoorden kiest en waar u op moet letten als u online betaalt.

Waar en wanneer

De training bestaat uit drie bijeenkomsten van 9.30 tot 11.30 uur.

U kunt de cursus volgen in de bibliotheek in Wezep of in Oldebroek.

  • De data op locatie Wezep zijn 24 mei, 31 mei en 7 juni.
  • De data op locatie Oldebroek zijn 25 mei, 1 juni en 8 juni.

Voor de cursus neemt u uw eigen laptop of tablet en koptelefoon (oortjes) mee. Ook is het nodig dat u een eigen e-mailadres heeft. De cursus is gratis door subsidie van de gemeente.

Inschrijven

Kijk voor inschrijven of meer informatie op www.oldebroek.nl/veiliginternetten of ga naar de servicebalie in de bibliotheek.

Informatiepunt Digitale Overheid

In de bibliotheek in Wezep en Oldebroek vindt u het Informatiepunt Digitale Overheid. Hier kunt u terecht voor alle informatie en ondersteuning rondom het gebruik van internet.

  • In de bibliotheek van Wezep (geopend van maandag t/m zaterdagochtend) zijn iedere middag en op vrijdag tot 20.00 uur medewerkers aanwezig om uw vragen te beantwoorden.
  • In Oldebroek is op woensdag van 14.00 - 17.00 uur en op vrijdag van 16.00 - 20.00 uur een medewerker aanwezig.
  • Voor digitale vragen die wat meer tijd vragen is er iedere dinsdagmiddag een speciaal spreekuur van 14.00 - 17.00 uur in de bibliotheek van Wezep.