Relatieproblemen of scheiden? U staat er niet alleen voor

Heeft u problemen in uw relatie? Gaat u scheiden? Of bent u net gescheiden? Dat zijn moeilijke situaties. Helemaal als u kinderen heeft. Wist u dat u hulp en ondersteuning kunt krijgen in de gemeente Oldebroek? Bijvoorbeeld van de medewerkers van het Sociaal Team of van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Als u hier behoefte aan heeft, schroom dan niet, maar neem contact op. De medewerkers staan voor u klaar met alles wat u nodig heeft om verder te kunnen.

Soms kan een luisterend oor of een advies genoeg zijn. En soms is er meer nodig. Dit hoeft niet altijd een lang hulptraject te zijn. De medewerkers van het Sociaal Team of het Centrum voor Jeugd en gezin (CJG) gaan graag met u in gesprek. Samen kunt u bekijken wat u nodig heeft. De medewerkers kunnen ook helpen bij het zoeken naar een hulpverlener die u eventueel verder kan helpen. De hulp en ondersteuning van het Sociaal Team en het CJG is gratis en vrijblijvend. U bepaalt zelf wat u wilt delen en wat er gebeurt.

Sociaal Team

U kunt elke dag van 10.00 tot 12.00 uur contact met het Sociaal Team opnemen via telefoonnummer 0525 63 83 33 of mail naar sociaalteam@oldebroek.nl. Persoonlijk langskomen kan ook, tijdens de inloopspreekuren, iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur. U vindt het Sociaal Team in De Brinkhof in Wezep.

Centrum voor Jeugd en Gezin

Naast informatie en advies voor ouders en opvoeders biedt het CJG cursussen aan voor kinderen/jongeren en volwassenen die te maken hebben met een scheiding.

U kunt bellen met het CJG via 038 799 90 08 of mailen naar info@cjgoldebroek.nl. Kijk ook eens op www.cjgoldebroek.nl. Hier vindt u ook de tijden van het inloopspreekuur.

Handige websites