GGD Gezondheidsmeter 2020: Vult u deze ook in?

GGD Noord- en Oost-Gelderland voert dit najaar de Gezondheidsmeter 2020 uit. Dit is een grootschalig landelijk vragenlijstonderzoek onder volwassenen en ouderen. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter we weten hoe het met de Nederlanders gaat. Doet u ook mee?

In de vragenlijst staan vragen over onder andere lichamelijke en psychische gezondheid, leefstijl en de leefomgeving van inwoners van 18 jaar en ouder. De GGD Gezondheidsmeter vindt één keer in de vier jaar plaats.

Meedoen

Ongeveer 60.000 inwoners in Noord- en Oost-Gelderland hebben een uitnodiging voor het onderzoek op de deurmat ontvangen. Deze inwoners zijn willekeurig geselecteerd door het CBS.
Heeft u een brief ontvangen? Dan kunt u de vragenlijst invullen via de link die in de brief staat. Heeft u geen brief ontvangen, maar wilt u wel meedoen? Heel graag! Dan kunt u de vragenlijst openen via www.GGDgezondheidsmeter.nl.

Meedoen aan de Gezondheidsmeter is vrijwillig. Gegevens worden anoniem en volgens de regels van de AVG verwerkt. Het onderzoek loopt tot 18 december 2020.