Waardering voor onze lokale ondernemers

Vrijdag 20 november 2020 was het de landelijke Dag van de Ondernemer. Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg (Economie) overhandigde, namens het college van B&W, in iedere kern bij een lokale ondernemer een ondernemersmand. Als blijk van waardering voor alle ondernemers in de gemeente Oldebroek.

Liesbeth Vos – van de Weg: “Ik ben trots op de houding van onze ondernemers, het is er één van no nonsense en doorzettingsvermogen. De coronacrisis en alle hierbij komende maatregelen heeft enorm veel effect op het bedrijfsleven. Het vraagt van ondernemers creativiteit om te overleven, vol te houden en in te spelen op (nieuwe) kansen die zich aandienen. Ondernemers zijn belangrijk voor de werkgelegenheid en de leefbaarheid in de gemeente. Daarom ook alle overheidsmaatregelen en de oproep aan inwoners om zoveel mogelijk (lokaal) te ondersteunen en dichtbij huis de boodschappen te doen.”

De Dag van de Ondernemer is een mooie manier om aandacht te geven aan het lokale ondernemerschap. Door alle maatregelen kan de gemeente dit jaar geen ondernemersontbijt organiseren, maar hopelijk kan dat snel wel weer.

“Als blijk van waardering hebben wij er nu voor gekozen om in iedere kern van de gemeente Oldebroek een ondernemer in het zonnetje te zetten. Zij symboliseren tevens de diversiteit van ondernemers in de gemeente en hebben van het gemeentebestuur een gezonde ondernemersmand ontvangen. Deze mand is een uiting van waardering richting alle ondernemers. Samen met hen blijven wij inzetten op het stimuleren en faciliteren van het ondernemerschap in deze gemeente en op het laten bloeien hiervan.”