Wie is een held en krijgt van jou respect?

Respect is iets van iedere dag, maar in de Week van Respect staat het vol in de schijnwerpers. Ook bij de gemeente Oldebroek besteden wij hier tijdens de week van 9 t/m 15 november 2020 aandacht aan. Tijdens deze week geven burgemeester Tanja Haseloop-Amsing en wethouder Liesbeth Vos-van de Weg allebei een gastles over respect op scholen en wordt ook de Heldenaward uitgereikt.

“Respect betekent voor mij dat mensen elkaar in hun waarde laten en elkaar helpen als dat nodig lijkt te zijn. In deze coronatijd is het elkaar helpen nog belangrijker geworden. Omkijken naar je naasten is ontzettend belangrijk,” aldus wijkagent Jan Willem Jansen.

Uitreiking Heldenaward

Tijdens de Week van Respect reikt de gemeente Oldebroek de Heldenaward uit. Jeugd tussen de 6 en 21 jaar uit de gemeente Oldebroek die zich uitzonderlijk inzet voor een goed en leefbaar Oldebroek of voor andere Oldebroekers komt in aanmerking voor de award. Wellicht kent u een jong iemand die een persoon helpt of opvrolijkt in deze moeilijke coronatijd of iemand die al langere tijd vrijwilligerswerk doet.

Kijk op www.oldebroek.nl/heldenaward en meld hem of haar aan! Aanmelden kan nog tot en met woensdag 4 november 2020.