Aandacht voor Dag van de Ondernemer

Op initiatief van MKB-Nederland vieren we in heel Nederland op vrijdag 19 november 2021 de Dag van de Ondernemer, dus ook in de gemeente Oldebroek. Een speciale dag om ondernemers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun bijdrage aan de (lokale) economie en werkgelegenheid!

Voor deze dag stond een groot ondernemersontbijt gepland. Vanwege de huidige coronasituatie is dat ontbijt helaas uitgesteld. Gelukkig is de Dag van de Ondernemer in Oldebroek toch niet ongemerkt voorbij gegaan. ‘’Juist in deze voor ondernemers moeilijke coronatijd hebben wij op een alternatieve manier willen onderstrepen hoe belangrijk onze ondernemers zijn voor Oldebroek. Wij zijn trots op hun ondernemerschap! Met vakkennis, kunde, lef, doorzettingsvermogen en ondernemerschap verrijken zij Oldebroek’’, aldus wethouder Liesbeth Vos – van de Weg.

Het college heeft de ondernemers die zich hadden aangemeld voor het ondernemersontbijt in het zonnetje gezet met een dinerbon om te besteden bij een lokale horecaondernemer. De ondernemersverenigingen zijn verrast met een bos bloemen. Het college heeft op deze wijze het belang van activiteiten waarbij ondernemers elkaar ontmoeten en kunnen netwerken willen onderstrepen en hoopt begin 2022 alsnog het ondernemersontbijt voor alle lokale ondernemers te houden. Alle ondernemers van Oldebroek kunnen een nieuwe uitnodiging tegemoet zien.

20211119 DvdO foto 1.20211119 DvdO foto 2.20211119 DvdO foto 3.