Verwendag voor mantelzorgers wordt uitgesteld

Vanwege het stijgend aantal besmettingen met COVID-19 in onze gemeente in combinatie met de strengere maatregelen die gisteravond zijn aangekondigd is het noodzakelijk deze verwendag met een half jaar uit te stellen.

Dit is een besluit dat we niet hadden willen nemen, maar voor de gezondheid van alle mantelzorgers en van andere inwoners van onze gemeente doen we het toch. Dat is zeker niet leuk, maar wij willen geen risico lopen elkaar te besmetten of dat aanwezigheid op deze verwendag anderen besmet. Ook al kunnen we ons goed voorstellen dat het juist nu zo fijn is om elkaar te ontmoeten en te ontspannen, want we zien echt dat deze periode ook meer vraagt van mantelzorgers. 

Hoe nu verder? 

De verwendag gaat dus aankomende zaterdag niet door. Natuurlijk hopen wij wel dat onze mantelzorgers met de ontvangen mantelzorgmunten een mooi pakket samenstellen en daarvan genieten! Over ongeveer een half jaar wordt een nieuwe uitnodiging voor de mantelzorg verwendag verstuurd.  

Vragen?

Als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht of eventuele mantelzorgtaken, dan horen wij dat graag. U kunt dan bellen met het Sociaal Team op telefoonnummer 0525 63 83 33 (werkdagen van 08.30 - 16.30 uur) of mailen naar sociaalteam@oldebroek.nl.

Lees meer over de verwendag en munten op de webpagina over het Mantelzorgcompliment.