Extra Gym laat kinderen bewegen met plezier

Kinderen die makkelijk bewegen hebben vaak de keuze om een niveau hoger te sporten bij hun sportclub of vereniging. Hoe zit dat met kinderen die door zelfvertrouwen of een motorische achterstand niet makkelijk mee komen bij regulier sportaanbod? Goed Bezig Oldebroek organiseert voor deze kinderen Extra Gym. Een sportles waarin kinderen in een kleine groep extra aandacht krijgen, om zo uiteindelijk het plezier in bewegen terug te vinden.

Ontwikkeling gegarandeerd

Tijdens Extra Gym worden kinderen uitgedaagd om te bewegen. Soms kan dit voor het kind spannend zijn, maar er is veel individuele aandacht en de kinderen krijgen ruimte om rustig te oefenen. Zo wordt er gezorgd voor succeservaringen en is ontwikkeling gegarandeerd. “Onze zoon zit nu sinds een jaar op Extra Gym. We merken de laatste tijd dat hij steeds beter in zijn vel zit en meer durft in zijn bewegen! Hij is minder stil, verlegen en durft sneller zijn mening te geven.” – ouder kind Extra Gym.

Meer informatie of aanmelden

Extra Gym is elke dinsdag van 15.30 – 16.30 uur in De Kamphal in Wezep. Voor vragen of het plannen van een gratis proefles kan er contact worden opgenomen met de buurtsportcoaches van Goed Bezig Oldebroek via goedbezig@oldebroek.nl of 038 375 8658. Meer informatie is te vinden op www.goedbezigoldebroek.nl.