Kindermonitor 2021

De Kindermonitor is een groot onderzoek door de GGD Noord- en Oost-Gelderland naar gezondheid, leefstijl en welzijn van kinderen van 0 tot 12 jaar. Het onderzoek gaat onder andere over voeding, bewegen, slapen en mediagebruik. Dit jaar komt natuurlijk ook de invloed van corona op het welzijn van kinderen aan bod.

Afgelopen week ontvingen ouders en verzorgers in onze gemeente per post een herinnering van de GGD voor deelname aan de Kindermonitor. Als u meedoet, maakt u kans op mooie prijzen, zoals een cadeaubon voor een vakantiepark of een fotoshoot van uw gezin. U kunt de vragenlijst nog tot 10 december invullen. De gemeente Oldebroek vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen. Kunnen wij op u rekenen?

Met de Kindermonitor willen GGD en de gemeente Oldebroek iedere vier jaar inzicht krijgen in de gezondheidssituatie van onze jonge inwoners. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken wij bij de uitvoering van ons jeugd- en gezondheidsbeleid. In het voorjaar van 2022 worden de resultaten bekend gemaakt via de lokale pers en de websites van GGD en gemeente.