Kom naar de informatieavond pleeggezinnen: 'Is er aan uw keukentafel nog een plekje vrij?'

Kinderen hebben een stabiele leefsituatie, liefde en aandacht nodig. Niet in ieder gezin lukt dit even goed. Daarom worden gezinnen in de regio Noord-Veluwe op een laagdrempelige manier geholpen door pleegouders. Wilt u ook graag iets betekenen voor deze kinderen? Kom dan naar de regionale informatieavond in Nunspeet.

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf. Soms speelt er zoveel in een gezin dat kinderen daar last van krijgen. Een steuntje in de rug is dan meer dan welkom. En soms zijn er situaties waarin kinderen niet meer thuis blijven wonen. Dan zoeken we een pleeggezin, waar de kinderen met vaste opvoeders veilig kunnen opgroeien en de juiste begeleiding krijgen. 

In onze regio zijn wij hoe dan ook op zoek naar gezinnen die extra liefde en aandacht willen geven aan één of meerdere kinderen uit een ander gezin.

Informatieavond

Voelt u ervoor om binnen uw gezin een kind een stabiele leefsituatie, warmte en veiligheid te bieden? En bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? U bent van harte welkom op deze informatieavond.

Waar en wanneer

Maandag 22 november 2021 om 20.00 uur (inloop 19.30 uur) bij Veluvine, F.A. Molijnlaan 186 in Nunspeet.

Aanmelden

Aanmelden voor deze informatieavond kan op de website van de gemeent Nunspeet. De landelijke coronaregels voor toegang zijn van toepassing.

20211107 Informatieavond Pleeggezinnen