Ondernemersavond Wezep Noord: Samen nadenken over toekomstbestendig ondernemen

De ondernemersavond bij Autoservice Fikse was een succes vorig week. Alle ondernemers op bedrijventerrein Wezep Noord waren uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over de toekomstbestendigheid van dit bedrijventerrein en hoe hiervoor gezamenlijk op te trekken. Vele ondernemers gaven gehoor aan de uitnodiging. De ondernemersavond werd georganiseerd door de gemeente Oldebroek en Bedrijvenkring Oldebroek.

Onder leiding van Arnoud Leerling, programmaregisseur Kop van de Veluwe, en met medewerking van Herman Timmermans van CLOK, Piet Tulner van het Bedrijvenpark H2O en Bas van den Hoogen van de Provincie Gelderland is met elkaar nagedacht over de uitdagingen en vraagstukken die er op ondernemers afkomen en hoe hierin al dan niet gezamenlijk op te trekken: toekomstbestendig ondernemen! Onder de aanwezigen zijn er vouchers verloot voor een sparsessie met Kennispoort Regio Zwolle.

Een mooi moment

Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg: “Ik ben blij met de opkomst deze avond. Het is goed om samen na te denken over de verschillende facetten die te maken hebben met het ondernemerschap, zoals duurzaamheid, bedrijventerrein, veiligheid en personeel. Want op die manier kun je elkaar versterken. Een mooi moment om elkaar te inspireren en eigen kracht ook te benutten voor ‘samenkracht’. Ik ben benieuwd naar het vervolg en nodig hierbij álle ondernemers in de gemeente uit om met ideeën en suggesties te komen over hoe wij vanuit de gemeente de bloei en groei van lokale bedrijven nog meer kunnen faciliteren.” 

Meer informatie

Bent u ondernemer op bedrijventerrein Wezep Noord, maar kon u niet aanwezig zijn op de ondernemersavond? Wilt u wel graag meer informatie over deze avond en mogelijke kansen voor u? Neem dan contact op met Gertwin Visscher, accountmanager Bedrijven en Beleidsmedewerker Economie gemeente Oldebroek via gvisscher@oldebroek.nl.

20211109 Ondernemersbijeenkomst industrieterrein Wezep-Noord