Opnieuw prikken zonder afspraak in gemeente Oldebroek

Opnieuw zijn er in de gemeente Oldebroek mogelijkheden voor het halen van een prik zonder afspraak. De eerste mogelijkheid is op donderdag 18 november in De Zwikmeule, Oldebroek. De tweede mogelijkheid is op dinsdag 30 november in MFC Brinkhof, Wezep. De locaties zijn ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken.

De coronasituatie in Oldebroek is op dit moment heel zorgelijk. Als zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen. Daarom willen we iedereen op deze pop-up locatie de gelegenheid bieden om zich te informeren en te laten vaccineren.

Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wilt of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Op de pop-up locatie geven we je alle informatie en kun je vragen stellen. Om zeker te weten dat je een keuze maakt die bij jou past, zorgen wij dat je dit kan doen op basis van goede, open en eerlijke informatie.

Alle data en tijden

De pop-up locatie in De Zwikmeule, Oldebroek is op donderdag 18 november en donderdag 9 december geopend van 11.00 uur tot 19.30 uur aan de Stouwdamsweg 4 in Oldebroek.

De pop-up locatie in MFC Brinkhof, Wezep is op dinsdag 30 november en dinsdag 21 december geopend van 11.00 tot 19.30 uur aan de Mariënrade 3 in Wezep.

Tijdens de openingstijden is vrije inloop mogelijk. Praktische informatie is te vinden op: www.ggdnog.nl/corona/corona-vaccinaties/vaccinatietour-door-de-regio.

Kom alstublieft alleen naar de vaccinatielocatie, ook zonder kinderen. Neem alleen begeleiding mee als dit nodig is.

20211116 vaccineren zonder afspraak opnieuw