Bestuurswissel Stichting Oranje Comité Wezep

Op donderdag 10 november stelde de Stichting Oranje Comité Wezep (SOC) het nieuwe dagelijks bestuur voor aan burgemeester Tanja Haseloop - Amsing. Het vertrekkende dagelijks bestuur heeft vele jaren gezorgd voor mooie Koningsdagen en plechtige herdenkingen op 4 mei.

Het nieuwe bestuur dankt de vertrekkende bestuursleden Gedi Labots, Tineke Esselink en Gerrit Riezebos voor hun inzet. Men maakt dankbaar gebruik van draaiboeken, een kloppende (financiële) administratie en een enorme club betrokken vrijwilligers. Ze hopen het vertrekkende bestuur te mogen ontvangen als bezoeker bij de activiteiten die het SOC in de toekomst organiseert. Ook burgemeester Haseloop dankt het vertrekkende bestuur voor hun grote inzet en wenst het nieuwe bestuur heel veel succes.

Samenstelling nieuw bestuur

Het nieuwe dagelijks bestuur bestaat uit Chris van der Meer (voorzitter), Greetje van Gelder (secretaris), Hillanda Branderhorst (penningmeester), Gerjanne Vierhuis en Henk van der Grift. Gerjanne en Henk waren al bestuurslid en blijven dit ook in de nieuwe samenstelling. Voorzitter Chris van der Meer geeft aan: “Op deze manier blijft de opgebouwde kennis en ervaring voor Wezep behouden”. 

20221115-Persbericht-bestuurswissel-Stichting-Oranje-Comite-Wezep