Welke jeugdheld nomineert u?

Gezocht: Jonge Oldebroekers (tussen de 6 en 21 jaar) die zich op een bijzondere manier inzetten voor de Oldebroekse samenleving. Wie verdient het om in het zonnetje gezet te worden met de gemeentelijke Helden Award? Graag aanmelden voor maandag 7 november!

De Helden Award is een onderscheiding voor jongeren die een bijzondere prestatie leveren voor anderen of voor de Oldebroekse samenleving. Ondanks hun jeugdige leeftijd doen zij vrijwilligerswerk, leveren zij een belangeloze bijdrage op de (sport)vereniging of dragen zorg voor mensen in hun omgeving.

Helden Award

Vorig jaar ontving Oldebroekse jeugdheld Sifra Bakker de Award voor haar tomeloze en succesvolle inzet tijdens corona. De prijs bestaat uit een lokaal ontworpen glazen beeldje, een oorkonde en een cadeaubon. Bij de uitreiking in het gemeentehuis zijn familie en vrienden van harte welkom.
Jonge Oldebroekers tussen de 6 en 21 jaar komen in aanmerking, ook als zij tijdelijk in de gemeente wonen. Kijk op oldebroek.nl/heldenward als u meer wilt weten over onder meer de jury en criteria.

Iemand voordragen

Heeft u zo’n heldhaftige neef of nicht, vriend(in), buurtgenootje of verenigingslid? Meld hem of haar dan nu aan voor de Helden Award via oldebroek.nl/heldenaward. Voordragen kan tot en met zondag 6 november 2022. De jury bekijkt welke voorgedragen jongeren ook daadwerkelijk een onderscheiding kunnen ontvangen.