Gratis KOPP cursus volwassenen

Ook opgegroeid bij een ouder met psychische problemen? Dat kan belastend zijn. De wisselende stemmingen van een ouder, de onvoorspelbaarheid thuis, het gebrek aan informatie en de verantwoordelijkheid die je al vroeg op je schouders moest nemen. Ook als (jong)volwassene kun je daar nog last van hebben.

Je slaapt bijvoorbeeld slecht, je piekert, je hebt last van concentratieproblemen, je begrijpt eigenlijk niet zo goed wat er speelt of waarom je je onzeker, somber of anders voelt. In deze KOPP cursus (Kind van Ouder met Psychiatrische Problematiek) krijg je informatie over psychiatrische aandoeningen en de gevolgen hiervan. In deze cursus ligt de focus bij jóu: het gaat over het herkennen van je eigen emoties, patronen, gevoelens, stellen van grenzen en het vormgeven van je leven. Maar vooral ook dat je niet de enige bent!

Vijf bijeenkomsten

In vijf bijeenkomsten krijg je informatie en inzicht in de rol van psychische kwetsbaarheid van een ouder en de impact daarvan op je ontwikkeling als kind en volwassene. De cursus wordt gegeven door een preventiewerker GGZ en een contextueel therapeut.

Wanneer

Dinsdagavond op 28 november, 5 en 19 december 2023, 9 en 16 januari 2024.

Waar

Het Venster, Elburgerweg 15 8071 TA in Nunspeet.

Meer informatie en aanmelden

Bel het Sociaal Team op telefoonnummer 0525 63 83 33 of e-mail naar sociaalteam@oldebroek.nl.