Omroep Gelderland helpt je kiezen op 22 november

Omroep Gelderland besteedt de komende weken volop aandacht aan de komende Tweede Kamerverkiezingen. Zo is er onder meer een provinciaal Kieskompas ontwikkeld. Dit kompas kunt u online invullen en helpt om erachter te komen welke partij het beste bij u past.

TV, radio en website

Op radio, televisie en de website wordt uitgebreid aandacht besteed aan de partijen en de Gelderse politici die meedoen aan deze verkiezingen op 22 november.

U kunt het kieskompas invullen via www.gldstemt.nl. Op iedere maandag, dinsdag, donderdag en in het weekend om 17.45 uur wordt op televisie Het Stemlokaal uitgezonden. Ook schuiven er iedere ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur in het radioprogramma Goedemorgen Gelderland kandidaten aan bij presentator Frank van Dijk en zijn tijdelijke politieke sidekick Gerwin Peelen. Ze vertellen over hún politieke visie en waarom zij zich kandidaat hebben gesteld.

Gldstemt.nl

Op www.gldstemt.nl treft u naast het kieskompas relevante artikelen, informatie over de Gelderse kandidaten en de uitzendingen van Het Stemlokaal op TV Gelderland aan. Heeft u een brandende politieke vraag? Stuur dan een bericht naar 06 - 220 543 52 of het mailadres omroep@gld.nl.