Doet u mee aan de regentonactie? Maak gebruik van de korting!

Ons klimaat verandert en dat is te merken. Steeds vaker hebben we te maken met enorme hoosbuien, hitte of een lange periode van droogte. Heftige buien veroorzaken vaak overlast, straten of kelders kunnen onder water lopen. Door mee te doen aan de regentonactie van 5 oktober t/m 14 november 2020 kun je zelf helpen om overlast te voorkomen.

Plaats een regenton

Wanneer je regenwater opvangt in een regenton creëer je in eigen tuin wateropslag. Dit bespaart kostbaar drinkwater omdat plant en dier kunnen drinken van gezond en gratis hemelwater. Bovendien komt het water dat je opvangt niet in het riool terecht en hoeft dus niet onnodig gezuiverd te worden. 
Met minder tegels en meer groen in de tuin kan het regenwater veel makkelijker in de grond zakken. Bovendien zorgt een groene omgeving voor meer koelte tijdens warme dagen en voor een betere leefomgeving voor vlinders, bijen en vogels. 

Koop nu een ton met korting 

Lever de kortingsbon in bij Vatenhandel Stijf of Welkoop in Hattem en je krijgt van ons als gemeente direct € 20,- korting op een regenton naar keuze. Online bestellen is ook mogelijk.

Let op: Maximaal € 20,- korting per huishouden, meerdere tonnen bestellen is mogelijk.

Vatenhandel Stijf
Prins Mauritslaan 5 in Wezep
www.barrelatelier.nl
Kortingscode: RegentonOldebroek

Welkoop Hattem
Zuiderzeestraatweg 21A
8051 SL Hattem

Samen zetten we ons in voor meer groen in de buurt! 

Regenton kortingsbon oktober 2020