Kom naar het Sport- en cultuurfestijn!

Goed Bezig Oldebroek organiseert samen met de cultuurmakelaar op woensdag 21 oktober van 15.00 tot 16.30 uur in de Kamphal in Wezep het Sport- en cultuurfestijn. Tijdens deze middag kunnen kinderen kiezen uit verschillende leuke activiteiten, zoals tafeltennis, kickboksen, majorette, bouwen met bamboe, piano en gitaar leren spelen of muziek maken met de Van Limburg Stirumband!

Het Sport- en cultuurfestijn wordt onder andere georganiseerd om extra aandacht te vragen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds maakt het mogelijk dat ook in gemeente Oldebroek ieder kind mee kan doen met voetbal, muziekles, dansen of een andere sportief of creatief activiteit. Ken jij iemand die op dit moment nog niet mee kan doen omdat ze hier geen geld voor hebben? Kijk dan op de website van het Jeugdfonds voor meer informatie.

Kinderen uit groep 3 tot en met 8 zijn welkom bij het Sport- en cultuurfestijn en het belooft een superleuke middag te worden. Geef je snel op want vol=vol! Inschrijven kan via www.goedbezigoldebroek.nl.