Fitste klas en leerkracht van de gemeente Oldebroek

Tijdens de Nationale Sportweek eind september organiseerde Goed Bezig Oldebroek verschillende activiteiten. Een daarvan was de verkiezing van de fitste leerkracht en klas. Basisschool het Noordermerk in Noordeinde en de Timotheüsschool in Oldebroek vielen daarbij in de prijzen.

Fitste klas en leerkracht

Tijdens de Nationale Sportweek werden de kinderen van de basisschool en de leerkrachten uitgedaagd om in beweging te komen. Er deden 43 groepen en 59 leerkrachten mee. Uiteindelijk bleek groep 5 tot en met 8 van het Noordermerk de fitste klas. Juf Janita van de Timotheüsschool mag zich een jaar lang de fitste leerkracht van de gemeente Oldebroek noemen. De gewonnen prijsjes en wisselbekers zijn feestelijk uitgereikt.

20211019 Fitste klas en leerkracht van Oldebroek

Olympische tocht

Mensen konden tijdens de Sportweek ook zelfstandig meedoen aan de Olympische tocht. In teams van maximaal vier personen werd men uitgedaagd samen of alleen 250 kilometer bewegen. Ook hier werden prijzen verdeeld. “Mensen noemen je gek als je iets doet waar ze zelf de moed niet voor hebben. Ik wandel elke dag en zie geen belemmering om dit te blijven doen”, aldus meneer Feller, hij won de prijs voor oudste deelnemer.