Inloopbijeenkomsten: Klimaatbestendig Centrumplan Wezep

Inwoners van het centrumgebied Wezep zijn van harte welkom tijdens één van de (fysieke) inloopbijeenkomsten op 9 of 10 november, in de Kruiskerk in Wezep. Hier wordt het conceptontwerp voor de herinrichting van de openbare ruimte in het centrumgebied van Wezep gepresenteerd.

Aanmelding is gesloten

Het afgelopen jaar nodigden we bewoners van het centrumgebied Wezep ook al uit om met ons mee te denken. Zo zijn er een aantal online bijeenkomsten en een enquete gehouden. En nu is er een eerste conceptontwerp voor de inrichting. Deze is gemaakt op basis van de uitkomsten van de enquête, de gesprekken tijdens de online bijeenkomsten én onze doelstellingen voor klimaatbestendigheid. 

Waar gaan de inloopbijeenkomsten over?

Bewoners van dit gebied kunnen tekeningen van het conceptontwerp bekijken, vragen stellen en hun reactie of ideeën delen. Er zijn mensen van de gemeente en van het ontwerpbureau om toelichting te geven en persoonlijk met hen in gesprek te gaan.

Waar en wanneer?

Er zijn vier tijdvakken, waar men zich voor kan aanmelden. Zo weten wij hoeveel inwoners er op welk moment zijn en voorkomen we dat er teveel mensen tegelijkertijd in een ruimte aanwezig zijn.

  • Dinsdag 9 november, 16.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 9 november, 18.00 - 20.00 uur
  • Woensdag 10 november, 16.00 -18.00 uur
  • Woensdag 10 november, 18.00 - 20.00 uur

Locatie is de Kruiskerk aan de Kerkweg 6, 8091 GA Wezep. 

Hoe meld je je aan?

Aanmelden kan tot en met zondag 7 november 2021 op twee manieren:

  • Vul het aanmeldformulier bovenaan deze pagina in (groene knop)
  • Stuur een e-mail naar info@bureauschmidt.nl en vermeld daarbij naam, postcode, aantal personen en het gewenste tijdvak

Wij houden ons aan de coronamaatregelen. Ook al is de 1,5 meter-regel niet meer van toepassing, we vragen u wel om afstand te houden. Voor een bezoek aan een inloopbijeenkomst is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Vragen?

De inloopbijeenkomsten worden georganiseerd door de Gemeente Oldebroek in samenwerking met Bureau Schmidt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Mariska Wagenaar via mwagenaar@oldebroek.nl.

20211021 Kaartje projectgebied