Twee boeken cadeau voor alle basisschoolkinderen

Alle basisschoolkinderen in onze gemeente krijgen deze week een boekenbon thuisgestuurd. Met deze bon mogen ze voor €12,50 een boek uitkiezen in één van de drie Oldebroekse boekwinkels. Omdat het Kinderboekenweek is, krijgen ze van de boekwinkel een extra boek: het kinderboekenweekgeschenk. En extra leuk: woensdag 13 oktober kun je dit boek laten signeren door de schrijfster van één van deze actieboeken, Henriët Koornberg-Spronk.

Wethouder Liesbeth vos – Van de Weg: “We hebben door corona een moeilijke tijd achter de rug, ook de kinderen. Ze mochten bepaalde periodes niet naar school, moesten thuis hun schoolwerk doen en ook gingen veel leuke activiteiten voor ze niet door. Ik ben trots op hoe de kinderen dit hebben volgehouden. Daarom willen we als gemeente alle basisschoolkinderen een leuke attentie geven. We hebben als gemeente ook de taak om iets te doen in de aanpak van de achterstand die kinderen door de coronaperiode mogelijk hebben opgelopen. Met deze actie vangen we twee vliegen in één klap: een bemoedigend cadeautje voor de kinderen, dat ook bijdraagt aan hun (taal)ontwikkeling.”

Je bon inleveren

De bon kan ingeleverd worden bij De Rivier (boekhandel Wezep), De Korenbloem (boekhandel Wezep) of Kantoorboekhandel K. Pool (Oldebroek). Je kan de bon tot uiterlijk 1 november 2021 gebruiken.

Laat je boek woensdag signeren!

Op woensdag 13 oktober om 15.00 uur is Henriët Koornberg-Spronk aanwezig in boekwinkel 'De Rivier' in Wezep. Zij heeft een van de actieboeken geschreven die in deze Kinderboekenweek gratis verstrekt worden, namelijk 'De geheime operatie'. Ieder kind is welkom om zijn of haar boek te laten signeren! Ook heeft Henriët al verschillende scholen bezocht in onze gemeente.

Henriët is geboren in Oldebroek, woont nu in Zwolle, maar schrijven doet ze vaak in Hattemerbroek. Een landelijk bekende schrijfster, die haar wortels in onze gemeente heeft.


20211011 Boekenbon kinderen Oldebroek