Eerste nieuwsbrief 'Van en voor ondernemers' in Oldebroek

Gisteren is de eerste editie verschenen. We willen met deze nieuwsbrief ondernemers op de hoogte houden van alle relevante ontwikkelingen en het nieuws uit onze gemeente. Ondernemers zelf kunnen ook zaken aandragen die relevant zijn om te vermelden. Vandaar de titel 'Van en voor ondernemers'.

Wethouder Liesbeth Vos - van de Weg: “Ik ben erg blij met deze nieuwsbrief. Het is een mooie manier om ondernemers individueel te informeren over ontwikkelingen die we als gemeente signaleren en biedt tegelijkertijd een platform aan ondernemers om elkaar te informeren over belangrijke zaken. Ook hier zien we dus de kracht van samenwerking, een kracht waar ik erg in geloof. Deze nieuwsbrief is maar een van de middelen om de samenwerking te versterken. Dit doen we ook door persoonlijk contact, samen te kijken naar mogelijkheden, oplossingen en kansen te zoeken en van elkaar te leren. Zo bouwen we door aan een Oldebroek waar het goed wonen, leven en werken is en waar ondernemers zich thuis voelen.”

Input is welkom

Mocht u ideeën hebben of een specifiek onderwerp onder de aandacht van ondernemers willen brengen, neem dan contact op met Bram Horst, accountmanager Ondernemers, via ondernemers@oldebroek.nl

Aanmelden en lezen

Aanmelden voor ontvangst en (terug)lezen van de nieuwsbrief kan op oldebroek.nl/ondernemersnieuwsbrief.

20221011 Liesbeth Vos - Nieuwsbrief ondernemers