Kortingsacties energiebesparing

Plannen om uw vloer te isoleren? Denkt u erover na om uw ventilatiesysteem te laten reinigen? Of toch een inductiekookplaat? Voor verschillende duurzame maatregelen kunt u nu korting krijgen tot en met 3 december dit jaar.

Met het verlengen van de ‘Energiebespaaractie’ en de ventilatie-actie ‘Dat lucht op’ geven de Noord-Veluwse gemeenten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam u de kans om uw woning verder te verduurzamen. De kortingsacties lopen zolang het budget er is. Op de actiepagina’s van Veluwe Duurzaam is de huidige stand per gemeente te zien.

Ventilatie-actie ‘Dat lucht op’

Laat een bedrijf (naar keuze) uw mechanisch ventilatiesysteem inregelen en/of schoonmaken. Zo blijft het binnenklimaat gezond en komt er niet te veel vocht of CO2 in de lucht. Zijn de werkzaamheden uitgevoerd en is de factuur betaald, upload deze dan op de website van Veluwe Duurzaam. U krijgt daarna 35 procent van het bedrag terug (maximaal 50 euro). Kijk voor informatie over de voorwaarden en meer op www.veluweduurzaam.nl/dat-lucht-op

Energiebespaaractie 

Deze kortingsactie geeft u een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Zowel met grote als kleine aanpassingen in huis kunt u energie besparen. Voor kleine maatregelen ontvangt u 50 procent (maximaal 50 euro) van het aankoopbedrag terug. Dit zijn bijvoorbeeld tochtstrips, deurdrangers en ledverlichting. 

Voor grote energiebesparende producten geldt een kortingsbedrag van 25 procent, hierop kunt u maximaal 100 euro terugkrijgen. Onder deze categorie vallen producten als: muurisolatie, vloerisolatie, balansventilatiesysteem en een inductiekookplaat bijvoorbeeld. Kijk voor informatie over deelnemende producten en meer op www.veluweduurzaam.nl/energiebespaaractie.

Veluwe Duurzaam 

Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam werkt in opdracht voor de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten. 
Foto Energiebespaaractie, man in bouwmarkt.