Aanvraag Toekomstbestendig Wonen Lening weer mogelijk

Sinds 2 oktober 2023 is weer mogelijk om een Toekomstbestendig Wonen Lening (TBWL) aan te vragen. De gemeenteraad heeft op 28 september 2023 ingestemd met het beschikbaar stellen van extra budget voor Toekomstbestendig Wonen Leningen. Met deze lening kunnen inwoners energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp, financieren tegen gunstige voorwaarden en lage rente.

Duurzame maatregelen

Door duurzame maatregelen te nemen kan een woning ook geschikt worden gemaakt om langer zelfstandig thuis te wonen. Door uw woning te verduurzamen gaat uw energierekening omlaag en bereidt u zich voor op de overstap naar aardgasvrij wonen. Ook kan een woning geschikt worden gemaakt om langer zelfstandig thuis te wonen. Voor alle leningen geldt dat er minimaal één energiemaatregel toegepast moet worden. Meer informatie leest u op www.oldebroek.nl/toekomstbestendigwonen.

Duurzaamheidsloket Noord Veluwe

Wilt u weten welke maatregelen u kunt nemen om uw woning te verduurzamen? Of waar u het beste kunt beginnen? Neem dan contact op met het Duurzaamheidsloket Noord Veluwe. Het loket geeft (onafhankelijk) informatie en advies over energiebesparing, verbetering van uw woning, comfort en luchtkwaliteit in huis. Kijk op
www.duurzaamheidsloketnoordveluwe.nl voor meer informatie.