Duurzaamheidsmarkt Putten op zaterdag 11 november

Laat u inspireren, informeren en adviseren door 30 organisaties en bedrijven uit de omgeving. Neem gerust uw kinderen mee, ook voor hen is er genoeg te doen! Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Bij mooi weer verplaatst de markt naar het plein voor de Aker.

Voor volwassenen

Heeft u vragen over het verduurzamen van uw woning? Dan is deze markt dé mogelijkheid om advies te krijgen en u te laten informeren over subsidies en andere mogelijkheden voor financiering voor energiebesparende maatregelen.
U kunt verschillende soorten isolatiemateriaal, warmtepompen en zonnepanelen bekijken. Deskundigen praten u graag bij over de voor- en nadelen van de verschillende materialen en toepassingen. Er is ook een elektrische deelauto aanwezig, waarin u een proefrondje kunt rijden. Ontdek tot slot meer over biodiversiteit, kringloopeconomie en wat dit voor u kan betekenen.

Voor kinderen

Speciaal voor kinderen zijn er leuke activiteiten, onder begeleiding. Terwijl ouders of verzorgers informatie inwinnen bij de verschillende kramen, worden de kleintjes vermaakt in een ‘maak workshop’.

Waar en wanneer

Zaterdag 11 november van 11:00 tot 16:00 uur in zalencentrum De Aker in Putten.