Gratis cursus stoppen met roken - kom naar de informatieavond op 24 oktober

Stoppen met roken? Doe mee aan het erkende stoppen-met-roken-programma Rookvrij & Fitter. De cursus wordt 100% vergoedt door uw verzekeraar. Ook betaalt u geen eigen risico. Op dinsdag 24 oktober hoort u alles over deze cursus.

De gemeente organiseert in samenwerking met Goed Bezig Oldebroek een bijeenkomst voor inwoners die willen stoppen met roken. Vanuit het preventieakkoord besteedt de gemeente Oldebroek aandacht aan een rookvrije gemeente. Afgelopen jaren is de gemeente al druk geweest om gebouwen en openbare ruimtes rookvrij te maken.

Wat houdt het programma Rookvrij en Fitter precies in? Samen met uw stoppen-met-roken coach bespreekt u tijdens de intake onder andere:

  • Uw motivatie om te stoppen
  • Uw rookgedrag en wat u kunt leren van eerdere stoppogingen
  • Hoe het programma er verder uit gaat zien
  • Eventueel gebruik van nicotine vervangende middelen
  • Deelname aan groepssessies of individuele sessies

Informatieavond 24 oktober

Tijdens de informatieavond op dinsdag 24 oktober hoort u meer over het programma Rookvrij & Fitter. U kunt zich tijdens de avond aanmelden om te stoppen met roken onder begeleiding van een bevoegde coach.

De avond start om 19.00 uur bij Goed Bezig Oldebroek, Boterakkers 19 in Wezep en is om 20.30 uur afgelopen.

Wilt u stoppen met roken?

Schrijf u dan in voor de informatieavond door te mailen naar nrakhorst@oldebroek.nl of the bellen of appen naar 06 57 37 50 21.