Vraag het mantelzorgcompliment aan! Voor uzelf of voor uw mantelzorger

Binnenkort is het weer de Dag van de Mantelzorger. De gemeente Oldebroek waardeert de inzet van mantelzorgers enorm en geeft ze daarom graag iets speciaals: het mantelzorgcompliment (ter waarde van € 50,-).

Bent u mantelzorger? U mag het mantelzorgcompliment dit jaar zelf aanvragen. Doe dit gerust, u verdient het. Ook als de zorg voor uw naaste zo vanzelfsprekend voelt.

Aanvragen

Aanvragen kan tot en met maandag 23 oktober 2023 via www.oldebroek.nl/mantelzorgcompliment.

U kunt ook een papieren aanvraagformulier ophalen, en ingevuld inleveren, aan de balie van het gemeentehuis Oldebroek of bij MFC De Brinkhof in Wezep. Telefonisch opgeven kan ook via 0525 63 82 00.

Ontvangt u zorg van een mantelzorger?

Wilt u uw mantelzorger aanmelden voor het mantelzorgcompliment? Dat is nog steeds mogelijk! Neem dan contact op met Connie Arnold via 0525  63 82 00 of mail: carnold@oldebroek.nl.

Vul de enquête in en ontvang een geschenk

De gemeente Oldebroek zet in op goede ondersteuning voor haar mantelzorgers. Graag horen wij van u als mantelzorger hoe we dit het beste kunnen doen. Geef uw mening door een korte enquête in te vullen. Deze enquête is anoniem.
De link naar enquête vindt u onderaan in het aanvraagformulier voor het mantelzorgcompliment. Of ga naar oldebroek.nl/mantelzorgvragenlijst.

Als dank ontvangt u van ons het mooie boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’. U ontvangt na het verzenden van de enquête een code waarmee u het boek, tussen 10 november en 2 december 2023, kunt ophalen bij het gemeentehuis in Oldebroek of MFC De Brinkhof in Wezep.