Eerste Editie van "Noord Veluwe in 1 dag schoon" Challenge in Oldebroek

Op woensdag 11 oktober 2023 vindt de allereerste editie van de "Noord Veluwe in 1 dag schoon" challenge plaats. Deze grootschalige opruimactie belooft een dag te worden vol betrokkenheid, bewustwording en actie. Het doel is de gemeenten Harderwijk, Oldebroek, Elburg en Nunspeet schoner te maken dan ooit te voren.

Milan Knol

De bekende influencer Milan Knol is aanwezig om de actie te ondersteunen. Op 11 oktober maakt hij een tour door de gemeente Oldebroek, waarbij hij verschillende scholen en opruimplekken bezoekt om de scholieren aan te moedigen.

Duizenden deelnemers

De challenge verwacht duizenden deelnemers, waaronder scholieren, bedrijven en vrijwilligers uit de gemeente en omliggende gemeenten. Iedere klas, bedrijf of groep vrijwilligers krijgt een stukje van de gemeente toegewezen. Via een speciale app kan men foto’s maken van het gevonden afval. Voor elke 10m2 afval ontvangt het goede doel naar keuze 0,11 euro. De scholen vallen ook onder de goede doelen.

Meedoen?

Meer informatie en/of deel uitmaken van deze unieke uitdaging en bijdragen aan een schoner Oldebroek? Meld uw bedrijf, (vrijwilligers)organisatie, school of klas aan via www.in1dagschoon.com.