Leefstijlmarkt en Fittest in de Kamphal

Op vrijdagmiddag 22 september is er een gratis Vitaliteitsdag voor 65-plussers in De Kamphal in Wezep. Alle 65-plussers in Hattemerbroek en Wezep ontvangen per post een persoonlijke uitnodigingsbrief. Ook 65-plussers uit andere kernen zijn welkom.

De Vitaliteitsdag met aansluitende leefstijlmarkt wordt tijdens de Nationale Sportweek georganiseerd door Goed Bezig Oldebroek, Stichting Welzijn Ouderen (SWO) en Fysiotherapie De Akker.

Fittest

Aanwezige 65-plussers worden tijdens deze middag getest op onder andere bloeddruk, lenigheid en uithoudingsvermogen. Na afloop krijgt iedere deelnemer een persoonlijk beweegadvies. De fittest is geschikt voor inactieve senioren die in beweging willen komen.

Leefstijlmarkt

De leefstijlmarkt informeert 65-plussers over vitaler ouder worden. Verschillende sport- en beweegaanbieders en (zorg)professionals zijn aanwezig om tips en adviezen te geven. Onder meer podotherapeut, fysiotherapeut en opticien staan deze middag voor u klaar.

Sport- en beweegworkshops

Naast de fittest en leefstijlmarkt zijn er dit jaar ook gratis sport- en beweegworkshops, zoals wandelend voetbal, racketsport en valpreventie. Daarnaast is er op de parkeerplaats een fietsparcours, waar de fietsvaardigheden getest worden en kan uw eigen fiets op maat afgesteld worden.

Aanmelden

Via www.oldebroek.nl/vitaal kunt u zich aanmelden voor de fittest en workshops. Aanmelden kan tot en met woensdag 20 september 2023.